Κυριακή, 6 Μαΐου 2012

Γυμνάσιο Λιαπάδων, εμπλοκή στη λειτουργία του

Την Παρασκευή 4 Μαΐου 2012, δύο μέρες πριν τις εκλογές, κυκλοφόρησε στο χωριό η είδηδη ότι το Γυμνάσιο Λιαπάδων θα πάψει να λειτουργεί από τη νέα σχολική χρονιά και ότι τα Λιαπαδιτόπουλα θα πρέπει να πηγαίνουν προσεχώς στο Γυμνάσιο του Σκριπερού. Από την ίδρυση του Γυμνάσιου και μέχρι σήμερα, η εύρυθμη λειτουργία του, αλλά και η αξιοπιστία του είναι γνωστή στους εκπαιδευτικούς κύκλους της Κέρκυρας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, από πέρσι έγινε μποϊκοτάζ στο Γυμνάσιο, με την υπόδειξη οι μαθητές από τουε Λάκωνες να πηγαίνουν στο Γυμνάσιο Σκριπερού. Φέτος, και λίγο πριν το τέλος της εκπαιδευτικής χρονιάς, ανακοινώθηκε και επίσημα η διακοπή ... της λειτουργίας του.
Στο χωριό συζητάνε για συγκεκριμένο πολιτικό πρόσωπο του κερκυραϊκού χώρου, που μεθόδευσε από πέρσι τις εξελίξεις.
Οι τοπικές οργανώσεις του χωριού, μαζί και με φίλους δείχνουν για το θέμα έντονο ενδιαφέρον και έχουν προγραμματίσει συγκέντρωση στο Δημοτικό Σχολείο για μεθαύριο Τρίτη 8 Μαΐου 2012, προκειμένου να συζητηθεί το θέμα, να ακουσθούν απόψεις, να παρθούν αποφάσεις, ώστε να μεθοδευθούν και να γίνουν κάποιοι ελιγμοί, για την ακύρωση της παραπάνω απόφασης.
Θα προσφέρουμε από αυτή τη στήλη συνεχή ενημέρωση στου αναγνώστες μας για το θέμα.
Μείνετε συντονισμένοι σε αυτή τη σελίδα για τη συνέχεια...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου