Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

Λιαπαδίτες Χορωδοί στην Κερκυραϊκή Χορωδία

Θα φιλοξενήσουμε στο λιαπαδίτικο blog ένα ρεπερτόριο από όμορφα κερκυραϊκά χορωδιακά τραγούδια, αυτά που τραγιουδιώνται πολύ και που αρέσουν τσου περισσότερους Έλληνες, τσι μεγάλες κυρίως ηλικίες. Η Κερκυραϊκή Χορωδία και Μαντολινάτα, λειτουργεί ήδη εξήντα χρόνια τώρα, αντιπροσωπεύοντας επάξια την Κέρκυρα στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Ο λόγος της φιλοξενίας της στο λιαπαδίτικο blog, είναι το γεγονός ότι τρεις Λιαπαδίτες χορωδοί, είναι μέλη της και τραγουδάνε όμορφες παλιές καντάδες. Είναι ο Κώστας Λεπενιώτης Θιλιππάκης, ο Γιώργος Αγάθος Τρίβουλας και ο αείμνηστος Μιχάλης Ρεπούλιος Τζίτζηρας.

• Η Κερκυραϊκή Χορωδία και Μαντολινάτα υπό την διεύθυνση της κυρίας Ροζίνας Ανεμογιάννη, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή της ΝΕΤ “Έχει Γούστο” της κυρίας Μπήλιως Τσουκαλά. στις 13 Φεβρουαρίου 2009. Για να ακούστε, να δείτε και να θαυμάσετε, πατήστε το link που ακολουθεί:

• Για να δείτε και να ακούστε την Κερκυραϊκή Χορωδία και Μαντολινάτα υπό την διεύθυνση της κυρίας Ροζίνας Ανεμογιάννη, που φιλοξενήθηκε στην εκπομπή της ΕΤ 1 “Έχουμε και λέμε” της κυρίας Ρίκας Βαγιάνη, στις 18 Μαΐου 2009, πατήστε το link που ακολουθεί:
http://www.youtube.com/watch?v=Ee3mMnH5QWQ

Θα συνεχίσουμε να δημοσιεύουμε ειδήσεις, σχόλια και οποιοδήποτε άλλο οπτικοακουστικό υλικό, με αποκλειστικό σκοπό να προβάλλουμε επάξια το χωριό μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου